Skip to content
TA KONTROLL ÖVER DITT LAGER
 

Effektivisera din lagerhållning med molnbaserat WMS

I en värld där varje sekund räknas, står Bitlog för ett molnbaserat WMS (Warehouse Management System) som skräddarsys för ditt företags behov. Med fokus på skalbarhet, enkelhet och blixtsnabb implementering, håller Bitlog ditt lager i framkant.

 

Lagerhållning med Bitlog WMS

Optimera din lagerhållning med intelligenta lösningar

Bitlog WMS är inte bara ett lagersystem. Det är ett verktyg som stödjer din logistik med teknik och insikt, förbättrar effektiviteten och precisionen i ditt lager.

Flexibel skalbarhet

Bitlog WMS skalar enkelt upp för att matcha ditt företags tillväxt. Det stödjer expansionsbehov, från att öka lagerstorleken till att bredda produktutbudet och utforska nya marknader, och säkerställer att ditt lagersystem alltid är optimerat för nuvarande och framtida behov.

Användarvänligt gränssnitt

Bitlog WMS erbjuder ett intuitivt gränssnitt som förenklar inlärningsprocessen. Systemet är designat för mobila enheter, vilket möjliggör för ditt team att arbeta effektivt från vilken plats som helst i lagret, och ökar därmed produktiviteten och flexibiliteten.

Automatiska uppgraderingar

För att möta den snabba teknikutvecklingen, tillhandahåller Bitlog WMS regelbundna automatiska uppdateringar. Detta garanterar att ditt system alltid är aktuellt med de senaste funktionerna och säkerhetsstandarderna, utan någon extra kostnad för ditt företag.

Bitlog WMS Produkter

Bitlog WMS erbjuder tre anpassade nivåer för att möta olika lagerbehov. Oavsett storlek på ditt lager eller komplexiteten i dina processer, finns det en Bitlog-lösning som passar perfekt.

Bitlog Express

För mindre lager med grundläggande behov erbjuder Bitlog Express en snabb och kostnadseffektiv lösning. Få tillgång till realtidsdata och bli papperslös med ett system som är enkelt att implementera och använda.

Bitlog Advanced

För lager med mer komplexa behov passar Bitlog Advanced perfekt. Med avancerad funktionalitet för plockning, in- och utleverans samt hantering på flera geografiska platser, ger detta system dig de verktyg du behöver för att effektivisera dina processer.

Bitlog Enterprise

För de mest krävande lagerbehoven erbjuder Bitlog Enterprise en skräddarsydd lösning. Med premiumfunktioner, anpassad onboarding och stöd för lageradministration över flera företag, är detta system designat för att möta dina specifika utmaningar.

Lagerhållning med Bitlog wms på iphone

Att implementera Bitlog WMS innebär konkreta fördelar för både ditt lager och hela företaget. Effektivare lagerhantering minskar leveranstider och fel, vilket direkt påverkar kundnöjdheten positivt. Resultatet blir kostnadsbesparingar, ökad produktivitet och förbättrad lönsamhet.
Låt oss visa hur.

Vanliga frågor om Bitlog WMS

Vad är Bitlog WMS?

Bitlog WMS är ett molnbaserat lagerhanteringssystem (WMS) som hjälper företag att effektivisera sina lagerprocesser inom plock och pack - hela vägen från inleverans till utleverans.

För vilka typer av lager passar Bitlog WMS?

Bitlog WMS är flexibelt och skalbart, vilket gör det lämpligt för lager av alla storlekar och typer, inklusive e-handel, detaljhandel och distribution.

Hur snabbt kan jag vara igång?

Implementeringstiden varierar beroende på företagets storlek och specifika behov, men Bitlog är känt för sin snabba och effektiva implementeringsprocess.

Kan Bitlog WMS integreras med andra system, t.ex. Visma.net?

Ja, Bitlog WMS har en rad färdiga API-kopplingar för integration med de vanligaste finansiella systemen, e-handelsplattformarna och ERP-systemen. Självklart finns det en integration till Visma.net.

Vilka är de huvudsakliga fördelarna med att använda Bitlog WMS?

De huvudsakliga fördelarna inkluderar förbättrad lagerprecision, effektivare lagerprocesser, minskade driftskostnader, ökad produktivitet och förbättrad kundnöjdhet.

Hur hanterar Bitlog WMS lagerpåfyllnad och orderplockning?

Bitlog WMS automatiserar och optimerar processerna för lagerpåfyllnad och orderplockning, vilket minskar tiden det tar att bearbeta order och ökar precisionen i lagerhanteringen.