Skip to content
All posts

Fem tips för en bekymmersfri påsk med Visma.net

När påskens ledighet närmar sig är det lätt att känna sig stressad över arbetsuppgifter som kan ansamlas under frånvaron. Låt hjärnan och kroppen vila och få den återhämtning som du behöver och låt Visma.net jobba i bakgrunden åt dig. 

I det här blogginlägget utforskar vi fem konkreta tips baserade på Visma.nets kärnfunktioner som låter dig maximera din ledighet utan att kompromissa med produktiviteten. 

1. Förenkla utlägg och reseräkningar 

Med Visma.net kan du och dina medarbetare enkelt registrera utlägg och reseräkningar direkt i mobilen. Detta minskar behovet av krånglig efterhandsadministration och underlättar enormt för ekonomiavdelningen. Mindre administrativt huvudbry för dig under ledigheten och en smidigare process för alla inblandade. 

2. Snabba upp betalprocessen med elektronisk fakturahantering

Genom att implementera elektronisk fakturahantering med Visma.net minskar du dramatiskt risken för fel och förseningar. Att skicka och ta emot fakturor elektroniskt snabbar upp betalningarna, förbättrar likviditeten och reducerar administrationstiden. Snabbare betalningar och färre obetalda fakturor ger dig mer tid att fokusera på din ledighet. 

3. Automatiserade leverantörsbetalningar 

Automatisera dina leverantörsbetalningar med Visma.net för att undvika dubbelarbete och minska antalet misstag. Detta frigör värdefull tid som du kan använda för att fokusera på andra aspekter av ditt företag eller för att helt enkelt njuta av din ledighet. 

4. Digital attestering 

Visma.nets digitaliserade attestflöde förenklar processen, ger ökad kontroll och förhindrar flaskhalsar. Det säkerställer att fakturor hanteras och godkänns i tid, vilket är särskilt värdefullt när nyckelpersoner är lediga. 

5. Ständigt uppdaterade nyckeltal

Med Visma.net får du tillgång till ständigt aktuella nyckeltal, vilket är avgörande för ditt företags framgång. Du kan övervaka företagets prestationer, finansiell hälsa och andra kritiska indikatorer i realtid, vilket möjliggör snabba och informerade beslut. Att ha denna information lättillgängliga minskar behovet av tidskrävande rapportgenerering och analys, så att du kan fokusera på strategiska initiativ eller njuta av din ledighet med vetskapen om att du har full insikt i företagets tillstånd. 

Låt inte arbetsrelaterad stress skugga din påskledighet. Med Visma.nets automatiserade lösningar kan du njuta av din ledighet fullt ut samtidigt som ditt företags kritiska processer sköts effektivt och smidigt. Besök confect.se/visma.net idag för att utforska hur vi kan hjälpa dig att maximera din ledighet utan att kompromissa med produktiviteten. 

Och du, det är inte bara under påskhelgen du kan dra nytta av alla automatiseringsfunktioner i Visma.net. Det kan du göra året om. Boka ett möte nedan så kan vi visa hur.