Skip to content
video poster image
Effektivt beslutsstöd
 

OneStop Reporting - komplett lösning för rapportering och analys

OneStop Reporting är en omfattande lösning för beslutsstöd. Denna BI-lösning är idealisk för rapportering, budgetering och analys och kan integreras med ert befintliga affärssystem.

Vad gör OneStop Reporting till det naturliga valet för rapportering och analys?

OneStop Reporting är en integrerad lösning som erbjuder verktyg för att skapa skräddarsydda rapporter, hantera rapporteringsprocessen effektivt, genomföra koncernrapportering och skapa detaljerade budgetar och prognoser. Det är en flexibel lösning som kan användas självständigt eller integreras med ert affärssystem för att ge en djupare insikt och kontroll.

skräddarsydda rapporter

Skräddarsydda rapporter

Använd OneStop Reportings intuitiva "dra-och-släpp"-funktionalitet för att skapa anpassade rapporter. Integrationen med Microsoft Excel gör det enkelt att designa rapporter som uppfyller specifika affärsbehov.

Full kontroll över rapporteringsprocessen

Full kontroll över rapporteringsprocessen

Automatisera rapporteringsprocessen genom att välja mallar, bestämma mottagare och schemalägga publicering. Detta effektiviserar rapporteringen och säkerställer att rätt information når rätt personer vid rätt tidpunkt.

Koncernrapportering

Koncernrapportering

Samla och konsolidera data från olika företag inom koncernen för att skapa omfattande rapporter. Anpassa rapporternas utseende och innehåll för att få en klar överblick över koncernens finansiella status.

Budget och prognos

Budgetering och prognoser

OneStop Reporting förenklar budgeterings- och prognosprocessen med en webbaserad lösning. Skapa och hantera budgetar med minimal manuell insats och övervaka hela processen från start till slut.

RAPPORTERING OCH ANALYS

OneStop Reporting för effektivare beslutstöd

 
Din helhetslösning för rapportering, budgetering och analys, perfekt integrerad med ditt nuvarande affärssystem.

Funktioner och priser för OneStop Reporting

OneStop Reporting är utformat för att möta behoven hos alla som söker en automatiserad och intelligent lösning för rapportering, analys, budgetering och prognosarbete. När det integreras med ert affärssystem, erbjuder det en fullständig lösning som gör det möjligt att kombinera era data i skräddarsydda rapporter och dashboards.

Verktyget är intuitivt och användarvänligt, med ett Excel-baserat redigeringsgränssnitt som gör det möjligt för användare att självständigt skapa rapporter och budgetar. Dessa kan sedan enkelt distribueras inom organisationen, vilket effektiviserar kommunikationen och informationsdelningen.

OneStop Reporting är designat för att fungera sömlöst med ert befintliga affärssystem. Vid köp av OneStop Reporting erbjuder vi hjälp med implementation, anpassad utbildning och en grundlig introduktion till verktyget. Detta säkerställer att ni får ut mesta möjliga av er investering och kan börja använda verktyget effektivt från dag ett.

 

OneStop Reporting Standard

1 669 kr/månad

 

Alla funktioner för avancerad rapportering och uppföljning, samt konsolidering.

  • Rapportering
  • Automatiserad uppföljning av KPIer/nyckeltal
  • Konsolidering
  • Standardmallar

 

OneStop Reporting Avancerad

2 899 kr/månad

 

Alla funktioner för avancerad rapportering och uppföljning, konsolidering samt en automatiserad budget- och prognosprocess.

  • Alla funktioner i Standard, samt:
  • Budgetflöde
  • Prognoser
  • Budgetöversikt

Notis om prisförändringar: vi strävar efter att alltid tillhandahålla aktuell och korrekt prisinformation. Dock, observera att priserna är föremål för ändringar på grund av uppdateringar från leverantören. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss för de senaste prisuppgifterna.

Confectmedtoden
CONFECTMETODEN
 

Implementering av OneStop Reporting till fast pris

 

select-1

 

Select - fokuserar på att upptäcka och definiera visionen bakom systembehovet.
connect-1

 

Connect - här handlar det om att omsätta visionen till verklighet. 
effect-1

 

Effect - detta är fasen där allt arbete får liv och du kan börja se effekten av ditt nya system.

Läs mer om vår metod →